Afscheid Meno Verloskundig Centrum Tiel

Na ruim 43 jaar werkzaam te zijn geweest in de verloskunde, gaat Meno Tomatala met pensioen. Graag zou zij jullie willen bedanken voor het vertrouwen dat jullie in haar als verloskundige hebben gehad. Daarom nodigen wij jullie van harte uit op Meno’s afscheidsreceptie.
Deze feestelijke gelegenheid, uiteraard met een hapje en een drankje, vindt plaats op zaterdag 11 maart 2017 in het ROC Rivor in Tiel.

Voor deze bijzondere dag is er een programma samengesteld, dat aansluit op het belangrijkste speerpunt van het Verloskundig Centrum Tiel: mentale en fysieke ondersteuning van de aanstaande ouder(s).
Deze begeleiding doen we samen met verschillende zorgverleners in en rondom Tiel, waarbij de meeste in het ECT in Tiel gevestigd zijn.

Programma afscheidsreceptie:
15.00 uur Aanvang
15.30 – 16.30 uur Workshops met het thema ‘in je eigen kracht staan met behulp van mentale en fysieke ondersteuning.’
15.00 – 20.00 uur Gezondsheidsmarkt

Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht. Voor hen is er genoeg gelegenheid om zich te vermaken.

Meno is vooral blij met jullie aanwezigheid, maar mocht je toch iets willen schenken, denk dan aan haar Stichting Mamana. Alle bijdragen aan de stichting ter gelegenheid van Meno’s afscheid zullen worden gebruikt voor de aanschaf van instrumenten voor een laboratorium in Ambon op de Molukken.

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op 11 maart.

Comments are closed